Şehit Piyade Er Lokman Tınazoğlu Ortaokulu

Telefon : 04843152097
WEB https://eruhsperlokmantinazogluo.meb.k12.tr
Adres : Dağdöşü köyü Eruh/SİİRT
VİZYON : Öğrencilerin Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları ve Milli Eğitim İlkelerine uygun olarak; gelişen teknolojiyi yakından izleyerek ve kültürümüzden gelen yöresel işlerin yaşatılmasını; iş ve hizmet sektörüne uygun üretken bireyler haline gelmesini sağlamak.
MİSYON : Çağdaş yeniliklere açık, üretim çeşitlerini artıran üreten, ürettiklerini değerlendiren bireyler yetiştirmek.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :Tam gün öğretim
Yabancı Dil : ingilizce
Isınma : kalorifer
Servis :
Ulaşım : Karayoluyla sağlanmaktadır.Her sabah köy servisi il ve ilçeye gidip akşam üzeri geri dönmektedir.
Yerleşim Yeri : Köy Cizre M48 D 2(1/25000)paftasının (47-72) karesinde yer alan Gir tepe eteklerinde kurulmuş olup;güneyinde Gernaff deresive Cemi Bahre deresi, kuzeyinde Gerehere vadisi ve Sidar tepenin bulunduğu Ciraf dağı vardır.Batısında Silasilve tepe,doğusunda Şkeftamir tepesi bulunur.Ayrıca doğusunda Dönerdöver köyü batısında Özlüpelit,kuzeyde Dikboğaz ve güneyde Küpelidağ (Gabar dağı) bulunmaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkezine 78 km,ilçe merkezine 25 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :